Intellectuele Eigendomsrechten

Gebruik van Materie:
Bij Lisa Lily hechten we groot belang aan het eerbiedigen van intellectuele eigendomsrechten en het waarborgen van naleving van relevante wetten en voorschriften. Diverse bronnen van materie worden benut om onze website en promotionele materialen te verrijken, waaronder beelden, grafieken en pictogrammen.

Bronnen van Materie:
Onze materie wordt hoofdzakelijk verkregen van gerenommeerde platforms zoals Pexels.com, Freepik.com, Icons8.com en Flaticon.com. Deze platforms bieden een uitgebreide selectie hoogwaardige beelden, grafieken en pictogrammen die harmoniëren met onze merkesthetiek en -communicatie.

Conformiteit aan de Nederlandse Wet:
Lisa Lily zet zich in voor het naleven van de Nederlandse intellectuele eigendomswetten en regelgeving. We verzekeren ons ervan dat alle gebruikte materie op onze platforms op legale wijze verkregen wordt en passend wordt ingezet, met volledig respect voor de rechten van de contentmakers en auteursrechthebbenden.

Rapportage van Inbreuk op Auteursrecht:
Indien u van mening bent dat enige gebruikte materie door Lisa Lily inbreuk maakt op uw auteursrecht of intellectuele eigendomsrechten, raden we u aan dit direct te melden. Verschaf ons nauwkeurige informatie over de vermeende inbreuk, inclusief identificatie van het auteursrechtelijk beschermde werk en uw contactinformatie.

Contactinformatie:
Voor eventuele vragen of zorgen over ons beleid omtrent intellectuele eigendomsrechten, of om melding te maken van auteursrechtinbreuk, kunt u contact met ons opnemen via support@lisalily.com. We nemen intellectuele eigendomsrechten serieus en zullen alle gerapporteerde kwesties tijdig onderzoeken en aanpakken.