Kortingsbeleid

Bij Lisa Lily zijn we enthousiast om diverse kortingen aan te bieden om jouw winkelervaring te verbeteren. Maak gebruik van onze aanbiedingen om te besparen en stijlvol te blijven:

Seizoensgebonden Aanbieding

Ontdek de besparingen met onze seizoensaanbieding, die aanzienlijke kortingen biedt op geselecteerde items. Controleer de aankondigingsbalk voor de einddatum. Bekijk onze uitverkoopartikelen in de uitverkoopcollectie.

Kortingen via E-mailmarketing

Houd je inbox in de gaten voor exclusieve kortingen en promoties via onze e-mailmarketingcampagnes. Deze aanbiedingen zijn combineerbaar met andere bestaande kortingen voor maximale besparingen.

Retourbeleid voor Afgeprijsde Artikelen

We begrijpen dat een aankoop soms niet aan je verwachtingen voldoet. Daarom kun je artikelen met korting die je hebt gekocht via een van onze kortingsaanbiedingen binnen 30 dagen na de aankoopdatum retourneren, mits dit is goedgekeurd. Raadpleeg ons uitgebreide retourbeleid voor gedetailleerde instructies over het starten van een retourzending en het goedkeuringsproces.

Bij Lisa Lily streven we naar uitstekende service en waarde. Als je vragen hebt of hulp nodig hebt met betrekking tot ons kortingsbeleid of retourproces, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons klantenserviceteam via support@lisalily.com.