Veelgestelde vragen

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Bij Lisa Lily streven we ernaar om bestellingen snel te verwerken. Bestellingen geplaatst op werkdagen vóór 15.00 uur worden dezelfde dag verwerkt. De levertijden voor de meeste van onze producten variëren tussen 6 en 10 werkdagen, omdat ze rechtstreeks worden verzonden door onze leveranciers.

Moet ik verzendkosten betalen?

Nee, Lisa Lily neemt de verzendkosten voor haar rekening, dus er zijn geen extra kosten voor jou.

Waar kan ik de huidige status van mijn bestelling controleren?

We maken gebruik van Track & Trace voor alle zendingen. Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een link naar de orderstatuspagina. Daar kun je de voortgang van je bestelling volgen. Het kan enige tijd duren voordat de Track & Trace-status beschikbaar is.

Hoe kan ik artikelen retourneren?

Als je twijfels hebt of niet tevreden bent met het product, kun je je bestelling binnen 30 dagen retourneren, mits deze voldoet aan de voorwaarden zoals vermeld op de website. Na ontvangst van de retourzending wordt het aankoopbedrag binnen 5 dagen terugbetaald.

Wat te doen als ik een onjuist afleveradres heb opgegeven?

Je bent verantwoordelijk voor de nauwkeurigheid van het afleveradres. We doen ons best om je bestelling snel te verwerken en te verzenden. Echter, meestal hebben we slechts beperkte tijd om een onjuist afleveradres te corrigeren. Als je denkt dat je een onjuist afleveradres hebt opgegeven, neem dan onmiddellijk contact met ons op.